Portakal Kurusu

IMG_2692-1

Bu portakal kuruları çok dekoratif. Beni de bu yönleriyle çekiyorlar zaten.Özellikle naked cake lerde çok hoş duruyorlar. Nostaljik bir hava katıyorlar pastaya. Ben cheesecakelerde kullanıyorum. Çok basit bir tarif ama gene de blogda bulunsun istedim.

IMG_2696-1

 

Malzemeler:

  • 1 kilo portakal

Yapılışı:

Portakalları ince ince dilimleyin. Fırının tel ızgarasına dizin. Fan ayarında 80 dereceye ısıtın. Kapağını hafif aralık bırakarak kuruyana kadar 2-3 saat civarı tutun. Kapalı bir kapta uzun süre saklayabilirsiniz.

Şimdi sıra gelsin bununla yapılabilecek tariflere 🙂

İlgili Yazılar :
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s